Potatis med sill, ägg och gräddfil - förrätt 

Kräftskivornas tid! Därför tänkte jag dela med mig av ett underbart gott recept till förrätt. Detta är dessutom lätt att förbereda innan och sedan låta stå i kylen tills det är dax för förrätt.

6 portioner:
* 2 st matjesillfiléer á 400 g
* 6 st kokta Inova
* 1 liten rödlök
* 2 kokta ägg

Sås:
* 2 dl gräddfil
* 1/2 dl hackad dill
* 2 msk pressad citron

1. Låt sillen rinna av och skär den kokta potatisen i bitar.
2. Hacka rödlöken.
3. Rör ihop gräddfil med dill och citronsaft.
4. Varva potatis, sill, ägg, rödlök och gräddfilssåsen i glas.
5. Garnera med en dillvippa och rödlök.

Hoppas att det smakar!
//Annelie